22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χρυσικόπουλος: «Ο μεγάλος στόχος είναι μπροστά μας»

Το Περιστέρι ρίχνεται την Τετάρτη (15/7) στη μάχη των προκριματικών του Basketball Champions League, και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα των "κυανοκίτρινων" αναφέρθηκε στην μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση.

Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του, η οποία από τη Δευτέρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο που καταλύουν οι αποστολές του ομίλου που διεξάγεται στο "Ανδρέας Παπανδρέου", τονίζοντας ότι θεωρεί πως τα επίπεδα ετοιμότητας του συλλόγου του Περιστερίου είναι αρκετά καλά.

«Η στιγμή που περιμέναμε όλο αυτό το μήνα έφτασε, ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι μπροστά μας. Έχουν μείνει 24 ώρες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται», εξηγεί ο Λίνος Χρυσικόπουλος, αναφερόμενος στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Basketball Champions League και συμπληρώνει:

«Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Παρ’ ολ’ αυτά αν δεν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, μπορεί να γίνει ζημιά γιατί είναι ένα ματς».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει το Περιστέρι, προκειμένου να κάνει το ένα βήμα την Τετάρτη (15/9) το βράδυ παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό, ανέφερε:

«Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση της, η οποία θα είναι φέτος η άμυνα της. Αν βγάλουμε ενέργεια και βάλουμε τα κορμιά μας δυνατά σε κάθε φάση, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ