23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χρυσικόπουλος: “Λίγα λάθη, πολλές ασίστ”

Η νίκη ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων για τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Ένα από αυτά ήταν και η δική του παρουσία, αν και ο ίδιος προτίμησε να σταθεί σε άλλους παράγοντες που οδήγησαν τελικά τον ΠΑΟΚ στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πανιώνιο.

“Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, ήμασταν μέσα στο πλάνο του παιχνιδιού. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι είχαμε πολλές ασίστ και λίγα λάθη. Αυτό έκανε τη διαφορά. Δεν είναι η πρώτη φορά που είχαμε απαιτητικό πρόγραμμα, γι' αυτό είμαστε εδώ. Αυτή πρέπει να είμαστε η αντίδραση μας σε αυτή τη φορά που έχουμε τέτοιο πρόγραμμα. Η ομάδα έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, αν θεωρήσουμε ότι είναι αδιαμφισβήτητη η διάθεση μας στην άμυνα, δεν θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε πρόβλημα στην επίθεση. Προσωικά νιώθω καλά, όσο περνάει ο καιρός και όσο δουλεύουμε, εννοείται ότι όλοι θα νιώθουμε καλύτερα. Μου δώσανε σήμερα τα σουτ και τα έβαλα”.

Σε ερώτηση για τον ελληνικό κορμό του ΠΑΟΚ που αποδεικνύεται σημαντικός σε κάθε αγώνα, ο Χρυσικόπουλος τόνισε: "Η ομάδα στηρίζεται σε όλους τους παίκτες, όλοι είναι σημαντικοί. Έτυχε σήμερα να είναι καλά οι Έλληνες”.

Το βλέμμα πλέον στρέφεται στον αγώνα με τη Σαλόν για το BCL την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Ένας τελικός, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία: “Για εμάς μονόδρομος είναι η νίκη. Δεν θα μπούμε επιδιώκοντας να πάρουμε διαφορά. Αν δούμε ότι μπορούμε, θα είμαστε έτοιμοι να το πάρουμε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ