18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χρυσικόπουλος: “Κομβικό σημείο η παρουσία του Μαργαρίτη”

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε στις απουσίες και του ΠΑΟΚ στην σημερινή αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα που έφερε το 1-0 για την ομάδα του, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε έναν συμπαίκτη του, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

"Πιστεύω πως ματσάραμε σε πολύ μεγάλο ποσοστό την αθλητικότητα του Προμηθέα, ο οποίος μετά τον Παναθηναϊκό είναι ίσως η πιο αθλητική ομάδα στο πρωτάθλημα, Πήραμε πιο πολλά ριμπάουντ. Οι αντίπαλοί μας είχαν απουσίες, αλλά κι εμείς είχαμε δύο απουσίες. Και οι δύο ομάδες όμως έχουμε μεγάλο ρόστερ, οπότε οι απουσίες δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η παρουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη στο τέλος. Προσαρμοστήκαμε στις αλλαγές του Προμηθέα και με το επιθετικό ταλέντο του Βαγγέλη πήραμε το παιχνίδι".

Ο Έλληνας φόργουορντ θεωρεί πως η πίεση του Προμηθέα ως το τέλος της αναμέτρησης έκανε πιο σημαντική τη νίκη του ΠΑΟΚ: "Αυτό κάνει ακόμα πιο μεγάλη τη νίκη μας γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Είναι πολύ δύσκολο σε ομάδα τέτοιου ρυθμού, αν σου γυρίσει το παιχνίδι, να ξαναεπιστρέψεις και να πάρεις τη νίκη. Οπότε για εμάς είναι πολύ τιμητικό το ότι κερδίσαμε μέσα σε μια έδρα που έχει κερδίσει μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο Κολοσσός. Τώρα που έχουμε το πλεονέκτημα αν είμαστε σοβαροί και παρουσιαστούμε στπεδο συγκεντρωμένοι και με ενέργεια, πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να καθαρίσουμε τη σειρά".

Ο Χρυσικόπουλος ετοιμάζεται και για την πρώτη συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών: "Είναι μεγάλη τιμή και όνειρο κάθε παίκτη να παίζει για την εθνική ομάδα και να φοράει το εθνόσημο. Δεν αποτελώ καμία εξαίρεση είναι μεγάλη τιμή για μένα."

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ