24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χρυσικόπουλος: “Εξωφρενικό το 65%”

Η συγκέντρωση, τα τρίποντα και η άμυνα στην περιφέρεια ήταν αυτά που κατά τον Λίνο Χρυσικόπουλο βοήθησαν τον ΠΑΟΚ περισσότερο στο δρόμο του για τη νίκη επί της Νεπτούνας, χωρίς να απειληθεί στη διαδρομή, παραμένοντας στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL.

«Πιστεύω πως ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένοι μετά τα τρία πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Ξέραμε τα πλεονεκτήματα της Νεπτούνας και καταφέραμε να τα ελέγξουμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ήμασταν καλοί αμυντικά και ιδιαίτερα στην περιφερειακή μας άμυνα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι μας είχαν μόνο ένα επιθετικό ριμπάουντ».

Ο ΠΑΟΚ σούταρε εξαιρετικά από τα 6μ75 φτάνοντας στο 65% στην αναμέτρηση και ο Χρυσκόπουλος παραδέχθηκε πως το ποσοστό είναι απλά εξωφρενικό: "Γενικά σουτάρουμε με καλά ποσοστά από το τρίποντο. Το 65% είναι εξωφρενικό. Σήμερα ήταν μια καλή μέρα για μας και το εκμεταλλευτήκαμε όσο περισσότερο μπορέσαμε».

Η συνέχεια στην Ευρώπη λέει Βέντσπιτς και ένας αγώνας τελικός στη Λετονία για να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Ο ΠΑΟΚ που πρέπει να περιμένετε είναι ο ΠΑΟΚ που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια και να δίνουμε και την ψυχή μας. Αυτόν τον ΠΑΟΚ να περιμένετε. Πάμε να νικήσουμε τη Βέντσπιλς και να τα δώσουμε όλα. Έμεινε ένα παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε για να βγάλουμε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που είχαμε».

Προηγείται φυσικά ο αγώνας για τη stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία: "Έχουμε τρεις μέρες κι η αλήθεια είναι πως έχουμε μάθει να παίζουμε σε μικρότερο διάστημα. Θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, δουλειά και προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ