24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χρυσικόπουλος: «Δεν είναι ώρα για διθυράμβους»

Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε κάνει μια άνετη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας, αλλά ο Λίνος Χρυσικόπουλος κράτησε χαμηλούς τους τόνους μιλώντας μετα το τέλος της αναμέτρησης: «Δεν είναι ώρα για διθυράμβους και πανηγυρισμούς. Έχει γίνει απλά το 2-0. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Η διαφροά στη διάθεση και στην ενέργεια έκρινε το παιχνίδι. Υπήρχε διαφορά στα κλεψίματα, στα ριμπάουντ, στις τάπες, στις ασίστ... Ήταν κάτι που μας βοήθησε να «καθαρίσουμε» τον αγώνα από νωρίς».

Για τον Έλληνα φόργουορντ του ΠΑΟΚ και η τρίτη θέση είναι σημαντική: «Είμαστε ουσιαστικά σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και μετά οι υπόλοιποι. Η Τρίτη θέση θα είναι σαν ένα μικρό πρωτάθλημα για εμάς, οπότε είναι πολύ σημαντικό».

Και περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο στην Πάτρα: «Ο Προμηθέας έχασε με πολλά στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πήγε να κλέψει το δεύτερο στο ΣΕΦ, φτάνοντας ένα σουτ απότη νίκη Σίγουρα λοιπόν περιμένω να φανουν διαφορετικοί και να παίξουν καλύτερα. Ιδανικό θα θέλαμε να τελειώσει η σειρά εκεί, στον τρίτο αγώνα, αλλά όπως κι αν έχει θα μείνουμε συγκεντρωμένοι, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη όπως πάντα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ