31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Χρυσάφι» στον «Σάρας» από τη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παραπαίει και οι διοικούντες την «ομάδα του Λαού» προσπαθούν να πείσουν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Ισραήλ υπέστη την Πέμπτη (20/4) ακόμα μία ταπεινωτική εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν. Αυτή τη φορά έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα με 79-73 εντός έδρας με τον κόσμο να ξεσπά σε αποδοκιμασίες κατά πάντων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος η Μακάμπι έχει αλλάξει τρεις προπονητές (Ερέζ Έντελσταϊν, Ραμί Χαντάρ και τώρα Άιναρς Μπαγκάτσκις) αλλά το πανάκριβο ρόστερ που είχε δημιουργηθεί το περασμένο καλοκαίρι δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα στο παρκέ.

Ο Σιμόν Μιζράχι είναι απογοητευμένος με την πορεία του κλαμπ και γι' αυτόν τον λόγο έχει στο μυαλό του μόνο έναν κόουτς για τη νέα σελίδα του συλλόγου.

Φυσικά αυτός είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός προπονητής είχε αγωνιστεί με επιτυχία στη Μακάμπι και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο. Από τα μέσα της περσινής σεζόν έχει αναλάβει τα ηνία της Ζαλγκίρις κι όλοι μιλούν με κολακευτικά λόγια για το έργο του. Βέβαια είναι εντελώς διαφορετική η πίεση στην ομάδα του Κάουνας σε σχέση μ' ένα μεγαθήριο όπως η Μακάμπι.

Το σίγουρο είναι ότι οι Ισραηλινοί τον έχουν ήδη προσεγγίσει και του έχουν καταθέσει πρόταση για τριετές (2+1) συμβόλαιο. Παράλληλα αν τελικά υπάρξει συμφωνία, αναμένεται ο «Σάρας» να γίνει αρκετά πλουσιότερος...

Όπως και να' χει ο 41χρονος κόουτς έχει δεσμευτεί να απαντήσει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν... Άλλωστε υπάρχει πάντοτε και η φημολογία που θέλει την Μπαρτσελόνα να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να του καταθέσει πρόταση προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Κι αν συμβεί αυτό, τότε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται σε πολύ μεγάλο δίλημμα...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ