27.2 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Χρυσάφι στα πόδια του Σίνγκλετον!

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον Κρις Σίνγκλετον, αλλά τον χρυσώνει για να μείνει άλλα δύο χρόνια στην ομάδα, κάνοντάς του μια πρόταση δελεαστική ακόμα και για τα δεδομένα του ΝΒΑ! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, οι "πράσινοι" προσφέρουν στον Αμερικανό 3,3 εκ. Ευρώ για νέα διετή συνεργασία, το οποίο μεταφράζεται σε 1,65 εκ. Ευρώ ετησίως.

Επιπλέον, του προσφέρει ποσοστό 25% από το ποσό που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός αν στο μεταξύ τον πουλήσει σε άλλη ομάδα. Δεδομένου ότι το buy out θα οριστεί, όπως λέγεται, στα 2 εκ. Ευρώ, τότε ο Σίνγκλετον μπορεί να πάρει την επόμενη σεζόν 2,15 εκ. Ευρώ, εφόσον φυσικά μείνει στον Παναθηναϊκό και πωληθεί του χρόνου σε άλλη ομάδα! 

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τους κανονισμούς του ΝΒΑ, ο Αμερικανός αναζητεί αυτές τις μέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ένα συμβόλαιο με μίνιμουμ ετήσιες αποδοχές 1,5 εκ. δολαρίων. Και προφανώς θα συνεχίσει αυτή την αναζήτηση μέχρι και την Πέμπτη 20/7, οπότε λήγει η σχετική προθεσμία που έχει στη διάθεσή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ