19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χριστούγεννα με ΝΒΑ και Αντετοκούνμπο

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στο παρκέ, αφού ανήμερα της μεγάλης γιορτής θα αγωνιστούν τόσο οι Μιλγουόκι Μπακς όσο και οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Τα «ελάφια», των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, θα αντιμετωπίσουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Fiserv Forum», ενώ εντός έδρας θα αγωνιστούν και οι Λος Άντζελες Λέικερς, που ανανέωσαν τον Κώστα Αντετοκούνμπο, κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στα αμερικανικά ΜΜΕ, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για το 2020 περιλαμβάνει ακόμα τις αναμετρήσεις των Μπόστον Σέλτικς με τους Μπρούκλιν Νετς στο «TD Garden», με τους Νεοϋορκέζους να αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους και τον Κέβιν Ντουράντ, των Ντένβερ Νάγκετς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στην «Ball Arena» και των περσινών φιναλίστ Μαϊάμι Χιτ με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς του Ζάιον Ουίλιαμσον στην «American Airlines Arena».

Τα πέντε παιχνίδια θα διεξαχθούν διαδοχικά, ώστε οι τηλεθεατές να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλα, το ένα μετά το άλλο, όπως συμβαίνει πάντα ανήμερα των Χριστουγέννων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ