18.1 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Χριστούγεννα με Γιάννη και όχι μόνο

Μεγάλα ματς έχουμε και στο φετινό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του ΝΒΑ, το οποίο περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις που έχουν και ελληνικό χρώμα.

Η πρεμιέρα του «μαγικού κόσμου» έχει οριστεί για τις 16 Οκτωβρίου, με τους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να υποδέχονται και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να παίζουν εντός έδρας με τους Μπόστον Σέλτικς. Τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες θα έχουμε την ευκαιρία να τις δούμε και ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου, με τους «πολεμιστές» να φιλοξενούν στο Όκλαντ τους Λος Άντζελες Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος θα παίξει αντίπαλός τους για τέταρτη διαδοχική χρονιά, και τις «βροντές» να δοκιμάζονται στη Βοστώνη κόντρα στους «Κέλτες».

Με ελληνικό «χρώμα» θα είναι τα άλλα δύο παιχνίδια: οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα κληθούν να περάσουν από τη Νέα Υόρκη και το «Madison Square Garden», αντιμετωπίζοντας τους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ οι Γιούτα Τζαζ του Φώτη Κατσικάρη και του Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στη «Vivint Smart Home Arena». Το νέο πρόγραμμα του ΝΒΑ αναμένεται να επισημοποιηθεί το απόγευμα (08/08, 19.00).

Το πρόγραμμα των Χριστουγέννων:
Νιου Γιορκ Νικς-Μιλγουόκι Μπακς
Χιούστον Ρόκετς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Μπόστον Σέλτικς-Φιλαδέλφεια Σίξερς
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Λος Άντζελες Λέικερς
Γιούτα Τζαζ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ