19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο δώρο από τον Λεμπρόν!

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Και σήμερα (25/12) θα προσπαθήσουμε μέσω των αγώνων του ΝΒΑ να πάμε ξανά στο ταμείο, με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Μεγάλο παιχνίδι στο Σαν Φραντσίσκο, με τους Ουόριορς να υποδέχονται τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Θα ποντάρουμε στο «διπλό» καθώς ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Η απόδοση της νίκης τους είναι εξαιρετική και δεν περνάει απαρατήρητη. Στη Νέα Υόρκη, οι Νικς θα φιλοξενήσουν τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Θα ποντάρουμε στην παρέα του Κριστάπς Πορζίνγκις.

Στο «TD Garden», οι Μπόστον Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς αναμένεται να κάμψει την αντίσταση των «μάγων».

Σημαντικό παιχνίδι και στην Οκλαχόμα, με τους Θάντερ να κοντράρονται με τους Χιούστον Ρόκετς. Εδώ θα επιλέξουμε το «διπλό», καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι σημαντική.

Τέλος, με το «διπλό» θα πάμε και στον αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Οι «λύκοι» είναι εξαιρετικοί φέτος και θα τους εμπιστευτούμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς - Κλίβελαντ Καβαλίερς    2    2,65

Νιου Γιορκ Νικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς   1    1,85

Μπόστον Σέλτικς - Ουάσινγκτον Ουίζαρντς    1   1,47

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Χιούστον Ρόκετς    2    1,57

Λος Άντζελες Λέικερς - Μινεσότα Τίμπεργουλφς   2   1,67

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ