31.9 C
Athens
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και αφίξεις για τον Άρη (pics)

Ο Άρης χάρισε χαμόγελα και δώρα σε παιδιά στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, με όλη την ομάδα να δίνει το "παρών". Και μετά τις αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών, ήρθε η ώρα και των αφίξεων, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε ο Μάνος Λάσκαρης στο περιθώριο της εκδήλωσης της ΚΑΕ.

"Εκδηλώσεις σαν τη σημερινή πρέπει να γίνονται, ακόμη κι αν ξέρουμε πως υπάρχουν παράπονα αυτή τη στιγμή. Εύχομαι καλές γιορτές και με το νέο έτος να έχουμε επιτυχίες που θα κάνουν τον κόσμο χαρούμενο. Αναζητούμε παίκτη εδώ και ενάμιση μήνα και οι προπονητές έχουν το ελεύθερο να φέρουν κάποιον που να ταιριάζει στα δεδομένα της ΚΑΕ Άρης Υπήρχαν προτάσεις, αλλά λόγω παλαιότερης εμπειρίας με παίκτη, δεν θέλαμε κάτι παρόμοιο και αναφέρομαι στο θέμα της ηλικίας του παίκτη Δεν υπάρχουν αυτό το διάστημα παίκτες που να είναι κατάλληλοι να ενταχθούν και με την εμπειρία που έχουν να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σίγουρα όμως ψάχνουμε και πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις σύντομα, αλλά θα υπάρξουν προσθήκες".

Ο Δημήτρης Φλιώνης από την πλευρά του δήλωσε αναφορικά με την εκδήλωση: "Είναι κάτι όμορφο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Έρχονται παιδιά, λένε τα κάλαντα, δίνουμε τα δώρα, αυτόγραφα και είναι σημαντικό να δίνουμε χαρά και παράλληλα ξεφεύγει το μυαλό μας από τα αγωνιστικά προβλήματα και ως αθλητές μας γεμίζει και μας βοηθά να αλλάζουμε παραστάσεις.

Όσο για τα αγωνιστκά και την ψυχολογία της ομάδας; "Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Η κατάσταση είναι δύσκολη, όπως αντιλαμβάνονται όλοι. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να παίζουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και τα αποτελέσματα πιστεύω πως θα έρθουν. Πιστεύουμε στην ομάδα και θα δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο μας εαυτό».

(PHOTO KAE Άρης)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ