20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Χριστοδούλου: «Να ξεκινήσουμε νέο σερί»

Στο παρελθόν έχουν ήδη αφήσει στο Ρέθυμνο την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό και κοιτούν μπροστά, στη συνέχεια της Stoiximan.gr Basket League.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα θα υποδεχθούν στο «Μελίνα Μερκούρη» την Κύμη (30/12, 18.30) και ο στόχος τους είναι η επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα, όπως έγραψε και ο Ανδρέας Χριστοδούλου στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο 22άχρονος γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε, επίσης, στο ευνοϊκό πρόγραμμα πουν ακολουθεί, τον Ντομινίκ Μόρισον και τη δυναμική της έδρας τους, όπου δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Εύχομαι υγεία, ειρήνη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Εμείς παρά τις γιορτινές αυτές ημέρες συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», θέλοντας να είμαστε έτοιμοι στον επόμενο πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Κύμη. Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να αντιδράσουμε μετά το κακό ξεκίνημα και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Μάλιστα, το επόμενο παιχνίδι περιέχει ένα μεγάλο «πρέπει», αφού θα διεξαχθεί στην έδρα μας. Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν και θέλουμε να κάνουμε αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο στους φιλάθλους μας.

Η νίκη θα μας διατηρήσει μέσα στους στόχους μας, επιθυμώντας να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί, μια και το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων μάς δίνει τη δυνατότητα για να βάλουμε ψηλά τον πήχη. Όμως, για να καταφέρουμε το κάτι παραπάνω θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο κάθε ημέρα, ώστε κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο. Επίσης, θα ήθελα να καλωσορίσω και τον νέο μας συμπαίκτη, Ντομινίκ Μόρισον, ο οποίος είμαι σίγουρος από όλα όσα έχω δει μέσα στο γήπεδο ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας.

Από κει και πέρα, η Κύμη δείχνει να ανεβάζει «στροφές» στις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας καταφέρει να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρόκειται για μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα, αλλά θεωρώ πως στην έδρα μας δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν αρκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ