18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χριστοδούλου: «Νίκη και βλέπουμε…»

Η επιστροφή στις νίκες, ύστερα από αρνητικό σερί εφτά ηττών, είναι το ζητούμενο για το Ρέθυμνο στον εντός έδρας αγώνα του με τα Τρίκαλα BC.

Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα θα υποδεχθούν το Σάββατο (05/05, 17.00) στο «Μελίνα Μερκούρη» τους Θεσσαλούς, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με την κατάκτηση του ροζ φύλλου να είναι μονόδρομος όπως τόνισε και ο Ανδρέας Χριστοδούλου μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Καλησπέρα σας ξανά, για 24η φορά τη φετινή σεζόν και προτελευταία. Έπειτα από 3 εβδομάδες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και ελπίζω και στις νίκες. Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στην 9η θέση, επιθυμώντας να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να εκπληρώσουμε τον μεγάλο μας στόχο. Όμως, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κοιτάζουμε μονάχα το αυριανό (05/05) παιχνίδι. Αν δεν πάρουμε το «δίποντο» δεν μπορούμε να μιλάμε για τη συνέχεια. Η νίκη είναι υποχρεωτική για να καταφέρουμε να κοιτάξουμε ψηλότερα και να αποφύγουμε τις περιπέτειες.

Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε αρκετά, ενώ ενισχυθήκαμε και με 2 ακόμη καινούριους παίκτες, οι οποίοι θα μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε. Απέναντι στα Τρίκαλα και ειδικότερα μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να εμφανιστούμε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για να «καθαρίσουμε» την υπόθεση νίκη από νωρίς, που θα μας δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε μέσα σε 8 ημέρες, ουσιαστικά, ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να διατηρήσουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Γνωρίζουμε πως μετά τον μαθηματικό υποβιβασμό των αυριανών (05/05) αντιπάλων μας, τα Τρίκαλα είναι αισθητά αποδυναμωμένα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Μέσα στο γήπεδο κατακτούνται οι νίκες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ζητάμε και τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας ως το τέλος της σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ