18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χριστοδούλου: «Ικανοποιητικά όσα έχουμε δείξει»

Θετικές εμφανίσεις έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής οι παίκτες του Ρεθύμνου, αν και τα αποτελέσματά τους στα φιλικά ήταν αρνητικά απέναντι σε ομάδες της Basket League.

Οι Κρητικοί θα κλείσουν την περίοδο της προετοιμασίας τους με φιλικό που θα γίνει στο Βενετόκλειο κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (29/09, 12.00), με το Σταύρο Μυκονιάτη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος, Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουν πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, απέναντι στην Κύμη στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (03/10) στο «Μελίνα Μερκούρη».

Για το φινάλε της προετοιμασίας, αλλά και για Κύπελλο, μίλησε ο Ανδρέας Χριστοδούλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Σιγά σιγά ολοκληρώνουμε την προετοιμασία, η οποία όπως κάθε χρόνο είναι δύσκολη για όλους μας. Υπάρχει κούραση, αλλά θεωρώ πως τα στοιχεία που έχουμε δείξει είναι αρκετά ικανοποιητικά, παρόλο που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδες της Basket League. Αύριο (29/09) είναι το τελευταίο μας φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. Στόχος μας είναι να δείξουμε βελτίωση σε κάποια πράγματα σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στη Χάποελ. Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία να ενσωματωθεί και ο καινούριος μας συμπαίκτης, Στιβ Μπαρτ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες προπονήσεις. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να τον βάλουμε γρήγορα στην ομάδα, για να είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Κύμη στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Για αυτόν το λόγο θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας, γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ