14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρηστίδης: «Κατάθεση ψυχής»

Ανυπόμονος εμφανίζεται ο Βασίλης Χρηστίδης, εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Άρης θα παίξει με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (24/11, 17.30) στο κλειστό της Πυλαίας, με τους παίκτες του να είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν και την… ψυχή τους στο παρκέ για να πάρουν το «διπλό» που θα τους δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση, όπως έγραψε μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο 20άχρονος φόργουορντ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Καλησπέρα, φίλοι μου. Προερχόμαστε από μια γεμάτη εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας δώσαμε τον τελευταίο μας ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Λουκόιλ Λέφσκι. Αυτό σημαίνει ότι επικεντρώνουμε πλέον το ενδιαφέρον μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα του. Όλοι μας ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι και τις προηγούμενες ημέρες εξηγήσαμε και στους ξένους, που δεν γνωρίζουν, τη σημασία και τις ιδιαιτερότητες μιας τέτοιας αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Τενερίφη και έχουν καλή ψυχολογία, ενώ είναι βέβαιο ότι θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει να παίξει κάθε παίκτης και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κερδίσουμε, γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, από την πλευρά του, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Πέρα από τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτά τα παιχνίδια, αποτελούν ένα γεγονός για την πόλη. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που τελευταία έχει βρει χημεία, τακτικό αλλά και ατομικό μπασκετικό προσανατολισμό και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει. Θα προσπαθήσουμε όλα αυτά τα πράγματα να τα διαχειριστούμε και στα επιθετικά προβλήματα που θα μας προκαλέσει τυχόν ο ΠΑΟΚ και στα αμυντικά. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ