22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χρήστος Ιορδάνου : Ο αθλητής που νίκησε το χρόνο (vid +pics)

Η χθεσινή (8/2) νίκη του Ψυχικού με το Ανατόλια ήταν αφιερωμένη στον Χρήστο Ιορδάνου, ο οποίος έκανε δειλό το ντεμπούτο του την περασμένη αγωνιστική στην Καρδίτσα, και στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν καθοριστικός καθώς εκτός από τους 9 πόντους (4/4 δίποντα, 1/1 βολές), πέτυχε και τους πέντε πόντους που κλείδωσαν τη νίκη.

Αυτά ωστόσο είναι αναφορά στο παιχνίδι, η ουσία βρίσκεται στην επιστροφή του 22χρονο φόργουορντ στη δράση, μια επιστροφή που δείχνει ότι ο ίδιος είναι γεννημένος νικητής, και κέρδισε το χρόνο. Με τρεις διαδοχικές επεμβάσεις πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, ελάχιστοι θα είχαν την διάθεση να παλέψουν, και όλα απεικονίζονται στα λόγια τόσο του Λάζαρου Αγαδάκου, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν στο Ψυχικό : «Ο εικονιζόμενος αθλητής είναι παράδειγμα για όλους μας. Σε ηλικία 20 ετών μετράει ήδη τρεις εγχειρήσεις πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Και μάλιστα επι τρία συναπτά ετη. Έτυχε όλο αυτό το διάστημα να τον γνωρίζω. Η υπομονή, το αθλητικό του πείσμα κ εγωισμός είναι πραγματικά εντυπωσιακά για το νεαρό της ηλικίας του. Σήμερα στο παιχνίδι της ομάδας του (Ψυχικο), α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών, ήταν καταλύτης στη νίκη. Και μάλιστα στη παρθενική του εμφάνιση έπειτα από πάνω από 12 μήνες απουσίας.

Συγχαρητήρια Χρήστος Ιορδάνου !!!

ΥΓ. Επίσης συγχαρητήρια στην ομάδα και τον προπονητή του ψυχικού για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όλο αυτό το διάστημα. Σπανίζουν...», όσο και σε αυτά του αρχηγού του Ψυχικού, του Νικόλα Παπανικολάου : «Σαν «παλιός» και αρχηγός της ομάδας θα ήθελα να πω απλά συγχαρητήρια στον Χρήστος Ιορδάνου στην οικογένεια του στους φίλους του για το κουραγιο που του έδωσαν και φυσικά στην ομάδα που τον πίστεψε! ! Ζωντανό παράδειγμα για όλους μας εντός και εντός του μπάσκετ! Υγεία να έχεις και τα αλλά έστω και αργά θα έρθουν! Μπράβο σου!!»

Φυσικά όλοι στην ομάδα είχαν να πούμε μια καλή κουβέντα για αυτόν τον αγωνιστή, ενώ στο παρακάτω video σας παραθέτουμε το πρώτο καλάθι μετά την επιστροφή του, και το μόνο που ευχόμαστε είναι...σιδερένιος!!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ