27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χρήσιμα tips για το στοίχημα στο μπάσκετ

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του Bad Sport, του ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα το στοιχηματισμό και τα στημένα στο κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το διαδικτυακό στοίχημα μπάσκετ. Γιατί όσοι από εμάς δεν έχουν πρόσβαση να επηρεάζουν παίκτες για να αποκομίζουν κέρδη από το στοίχημα (Spoiler Alert), θα πρέπει καλώς ή κακώς να βασιστούμε στις γνώσεις και στο ένστικτό μας για να κερδίσουμε.

Η αλήθεια είναι πως οι καλοί παίκτες του στοιχήματος δεν χρειάζονται να... παρανομήσουν για να κερδίσουν. Αν ψάξει κάποιος θα δει πως υπάρχουν συγκεκριμένες τακτικές και τρόποι για να ποντάρετε έξυπνα. Και οι οποίοι θα βελτιώσουν σίγουρα το παιχνίδι σας. Αν δεν είστε λοιπόν από αυτούς που θα επισκεφτούν ένα από τα πολλά site με προγνωστικά και αναλύσεις για το στοίχημα, τότε σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέροντα όσα θα συζητήσουμε παρακάτω.

Στοιχηματίστε νωρίς

 

Με την εμπειρία μας τόσο στα μακροχρόνια όσο και στα βραχυχρόνια στοιχήματα, ξέρουμε πολύ καλά πως όταν ανοίγει μια αγορά οι μπουκ πολλές φορές δε γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το αθλητικό γεγονός. Οι στοιχηματικές σελίδες, στον άτυπο αγώνα που κάνουν για το ποια θα προσφέρει γρηγορότερα περισσότερες αγορές, δε θα διστάσουν να ανοίξουν και κάποιες χωρίς να έχουν σχηματίσει πλήρη άποψη για την κατάσταση των ομάδων και των παικτών. Ας μην ξεχνάμε, πως σε μια καλή στοιχηματική του καιρού μας, στα μεγάλα events υπάρχουν πολλές φορές πάνω από 200 ή 300 διαφορετικές αγορές. Πώς είναι ανθρωπίνως δυνατό να έχουν οι μπουκ τέλεια εικόνα για όλες; Φυσικά και δε γίνεται. Πολλές εξ αυτών βέβαια δεν αφήνουν μεγάλα όρια πονταρίσματος αλλά το περιθώριο να κερδίσετε παραμένει υψηλό.

Θα μιλήσουμε όμως και με παραδείγματα. Από την εμπειρία χρόνων στα στοιχήματα καλαθοσφαίρισης έχουμε συμπεράνει πως ειδικά στα μακροχρόνια στοιχήματα των αρχών της σεζόν, πολλοί μπουκ αγνοούν παράγοντες όπως μεταγραφές, αλλαγές στον κανονισμό διεξαγωγής πρωταθλημάτων κλπ. Κορυφαίο όλων το παράδειγμα γνωστής σελίδας που κράτησε σταθερά τα Lines στα under / over συνολικών πόντων και παθητικού ομάδων, παρόλο που η δομή της λίγκας είχε αλλάξει και προστέθηκαν περισσότερες ομάδες. Δηλαδή περισσότερα ματς κάθε σεζόν. Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτά συμβαίνουν τακτικά και στο χέρι σας είναι να τα βρείτε!

Αναζητήστε ομάδες με φορτωμένο πρόγραμμα

 

Άλλο ένα παράδειγμα για το πως μπορεί κάποιος να πιάσει στον ύπνο τους μπουκ; Σίγουρα έχει συμβεί και σε εσάς να ποντάρετε στο ΝΒΑ ή στην Ευρωλίγκα, χωρίς να λάβετε υπόψη σας το πρόγραμμα των ομάδων τις ημέρες μετά τον αγώνα. Με το δεδομένο πως το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων στο μπάσκετ γίνεται γνωστό μήνες πριν και μπορείτε να το έχετε στη διάθεσή σας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην παίζετε κόντρα τους αγώνες ομάδων που φορτώνονται εν όψει πχ «διαβολοβδομάδας» στην Ευρωλίγκα.

Και για να μη λέμε τα αυτονόητα

 

Δυστυχώς έχουμε παρατηρήσει πως οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος επιμένουν να ποντάρουν σε μία ή δύο εταιρείες. Στις οποίες τοποθετούν την πλειοψηφία των στοιχημάτων τους. Είναι αυτοί που δεν έχουν καταλάβει ότι κάθε μπουκ είναι διαφορετικός, έχει διαφορετική ομάδα με traders και διαφορετική προσέγγιση σε κάθε αγορά. Το να παίζει κάποιος σε μία εταιρεία, επειδή πχ του αρέσει περισσότερο η σελίδα ή το μπόνους εγγραφής, είναι φυσικά θεμιτό. Δεν είναι κρίμα όμως, με την πληθώρα επιλογών τόσο σε στοιχηματικές όσο και σε σάιτ αναλύσεων στην εποχή μας, να περιορίζουμε μόνοι μας τις επιλογές επειδή βαριόμαστε να ψάξουμε τριγύρω;

Για το τέλος δεν μπορούμε να παραλείψουμε πως οι «μαγικές λέξεις» στοίχημα και μπάσκετ φέρνουν αναπόφευκτα στο μυαλό μας τη σύμπραξη Γιάννη Αντετοκούμπο και Novibet στα πλαίσια του A GiANT Heart! Της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας που ανακουφίζει ιδρύματα (ΕΛΠΙΔΑ) και κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές (πυρόπληκτοι σε Εύβοια και Αττική).  Και να μην παραλείψουμε πως οι δύο φορείς έγιναν αρωγοί στις προσπάθειες δήμων και περιφερειών για την ανακαίνιση ανοικτών γηπέδων μπάσκετ σε όλη τη χώρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ