20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χούμπαυλης : «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας»

Ο Δούκας παρουσιάστηκε εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο Ελλάδας και επικράτησε με άνεση του ΚΑΟΚ στην Κόρινθο, παίρνοντας την πρόκριση για την 2η αγωνιστική της Α' Φάσης.

Σε αυτή θα φιλοξενήσει αύριο (19/9, 17:00) στο Δαΐς  τον ΑΣ Καρδίτσας, παιχνίδι το οποίο ο Νάσος Χούμπαυλης το βλέπει ως μια ευκαιρία η ομάδα του να μετρήσει τις δυνάμεις της. Το σημαδιακό της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι ότι η ομάδα των Βορείων προαστίων ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα της Α2 με τον ίδιο αντίπαλο και πάλι στο Δαΐς :

«Στο ματς της Κορίνθου κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο το οποίο ήταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη – πρόκριση σε μια έδρα που θα «γονατίσουν» πολλές ομάδες… Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, πρόκειται για κάτι που δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι θα χαρακτηρίσει το παιχνίδι μας φέτος… Η αυριανή μας αντίπαλος είναι μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, άλλου επιπέδου και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Δεν θα αλλάξουμε κάτι στον προγραμματισμό μας, θα συνεχίσουμε τις διπλές προπονήσεις και θα αντιμετωπίσουμε το ματς σαν έναδυνατό, φιλικό αγώνα προετοιμασίας…τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ