21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χουχουλής : «Παίρνουμε πολλά από την συνύπαρξη μας με τον Ιάν Βουγιούκα»

Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας προετοιμασίας του μπαίνει ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος σε όλο αυτό το διάστημα έχει έναν υψηλό καλεσμένο, ο οποίος κάνει άπαντες καλύτερους.

Ο Ιαν Βουγιούκας δεν έχει χάσει ούτε ημέρα από τις υποχρεώσεις των «ερυθρολευκών» και ως γνήσιος επαγγελματίας ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα, μαζί φυσικά με τον αδελφό του, Άλεξ, που αγωνίζεται στην ομάδα, και αποτελεί το καλύτερο δυνατό δώρο σε αυτό το διάστημα.

Ο Δημήτρης Χουχουλής αναφέρθηκε στο διάστημα της παραμονής του στο «Στ.Καλαϊτζής», αναφέροντας : «Η παρουσία του Ιάν στις προπονήσεις ανέβασε το επίπεδο, αλλά πάνω από όλα έδειξε στα παιδιά τα στοιχεία που χρειάζεται κάποιος αθλητής, εκτός από το ταλέντο για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτά είναι να διαθέτει επαγγελματισμό, ταπεινότητα, θετική σκέψη, και πάνω από όλα να δείχνει το πόσο μεγάλη σημασία έχει το να είσαι καλός συμπαίκτης, και το πόσο σημαντικό είναι αυτό για να φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Παίρνουμε πολλά από αυτή τη συνύπαρξη, και εμείς από την πλευρά μας τον βοηθάμε να είναι πιο έτοιμος για το επόμενο βήμα του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ