20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χουντ για τη νίκη, Γιάννης για το… μομέντουμ (vids)

Το καθοριστικό τρίποντο του Ρόντνεϊ Χουντ λίγο πριν από το φινάλε της τέταρτης παράτασης στο «Moda Center», με το οποίο οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς «κλείδωσαν» τη νίκη απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, φιγουράρει -απόλυτα λογικά- στην κορυφή του Top 5 του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πλασαρίστηκε στο νούμερο 3 για το θεαματικό κόψιμό του στον Ντάνιελ Τάις, αλλά και στο Νο 2 ως… θύμα του Τζέιλεν Μπράουν, που τον έκανε... πόστερ στο «TD Garden», με τους Μιλγουόκι Μπακς πάντως να είναι εκείνοι που στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη. Θέση στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (04/05) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν και οι Νταμιάν Λίλαρντ και Κάιρι Ίρβινγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=8skJ8wj9G_U

Τα «ελάφια» πήραν προβάδισμα με 2-1 στις νίκες στην ημιτελική σειρά της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, με τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ να πιστεύει στην πρόκριση. Όπως τόνισε, μετά το τέλος του ματς στη Βοστώνη: «Πλέον, έχουμε το μομέντουμ, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και κυρίως να αποδίδουμε σωστά στην άμυνα. Ξέρουμε πως οι Μπόστον Σέλτικς θα παίξουν πιο δυνατά στο επόμενο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό και να είμαστε εμείς αυτοί που θα χτυπήσουμε πρώτοι».

Αναφέρθηκε και στην απόδοσή του στο τρίτο ματς με τους «Κέλτες», προσθέτοντας: «Έχω αυτοπεποίθηση. Πιστεύω στον εαυτό μου κι αυτό θέλουν και οι συμπαίκτες μου από εμένα. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Μπορεί να έχεις ένα κακό παιχνίδι κάποιες φορές και να απογοητεύσεις την ομάδα σου, αλλά πρέπει να ανασυγκροτηθείς, γιατί οι συμπαίκτες σου σε χρειάζονται κι εγώ θέλω να είμαι εκεί για εκείνους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας διεθνής έγινε ο πρώτος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς μετά τον Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ (1974) με τουλάχιστον 30π., δέκα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ σε έναν αγώνα πλέι οφ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ