15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χουγκάζ ο… αντι-Φιτζπάτρικ και «μπαμ» στην περιφέρεια (vid)

Η απώλεια του Τορλίν Φιτζπάτρικ, ενός βασικότατου στελέχους της μέχρι τώρα πετυχημένης πορείας του Ιωνικού στη Basket League, σίγουρα προβλημάτισε τους ανθρώπους της ομάδας και τον Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά δεν τους... πανικόβαλε κιόλας.

Ο Ιωνικός έχει ένα γεμάτο ρόστερ, έχει δείξει και καλά αντανακλαστικά όταν χρειάζονται αλλαγές, αλλά για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει η λύση... μέσα στα πόδια τους. Ο Νίκος Χουγκάζ ήταν εξ αρχής ένα μεγάλο στοίχημα για τον φετινό Ιωνικό, παίρνει ευκαιρίες και ανταποκρίνεται. Στο ένα ημίχρονο που παίζει αθροιστικά κάθε αγώνα είχε σχεδόν τα ίδια νούμερα με τον Φιτζπάτρικ, αφού τους χώριζαν μόλις ένας πόντους (106-105) και δέκα ριμπάουντ (68-58), που είχε περισσότερα ο αμερικανός ο οποίος όμως έπαιζε και λίγα λεπτά παραπάνω (20:00 - 22:37).

Η στόχευση είναι να αναβαθμιστεί περισσότερο ο ρόλος του Χουγκάζ, δημιουργώντας έτσι και μια αποσυμφόρηση στα φόργουορντ και δίνοντάς του περισσότερο χώρο για να βρίσκει ρυθμό και να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

Ολα αυτά, όμως, δε σημαίνουν και ότι ο Ιωνικός θα παραμείνει με το ίδιο ρόστερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν απλά, ότι η προσθήκη αναμένεται να γίνει στην περιφέρεια και να προκαλέσει αίσθηση. Η εύκολη σκέψη που θα κάνει κάποιος είναι ότι γίνεται αναφορά στον Νίκο Παππά ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα από την αρχή, προπονείται αλλά αναζητά κάτι άλλο άρα και η περίπτωσή του εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Δεν πρόκειται όμως μόνο γι' αυτόν αφού οι διοικούντες αναζητούν και κάποιες άλλες περιπτώσεις, γνωρίζοντας ότι όποια κι αν τελεσφορήσει θα προκαλέσει «θόρυβο».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ