25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χουέρτας: “Η ΤΣΣΚΑ δεν μπορεί να διαμαρτύρεται”

Δηλώσεις έγιναν και από τις δύο πλευρές. Μετά τον πρώτο αγώνα από την Μπασκόνια, μετά τον δεύτερο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σήμερα ανακοινώθηκε και η ποινή του συμπαίκτη του, Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος είχε μιλήσει για την διαιτησία μετά τον πρώτο αγώνα στη Μόσχα και την ήττα των Βάσκων. Ενόψει της αυριανής τρίτης αναμέτρησης και τη σειρά στο 1-1 ο Μαρσλίνιο Χουέρτας δεν μπορούσε να αποφύγει τη σχετική ερώτηση στην σημερινή media day στη Βιτόρια.

"Η ΤΣΣΚΑ δεν μπορεί να διαμαρτύρεται και πολύ για τους διαιτητές. Αυτό που θέλουμε εμείς από τους διαιτητές είναι να είναι δίκαιοι και ουδέτεροι. Μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν και οι δύο ομάδες πάνε σε ένα παιχνίδι με επαφές και το ίδιο δυνατό".

Ο άσος της Μπασκόνια υποστήριξε πως "δεν χρειάζεται να αλλάξει νοοτροπία η ομάδα ή σκεπτικό" για να προσθέσει: "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για εμάς είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε τόσο από πλευράς τακτικής, αλλά και δύναμης, που  θα είναι σημαντικό. Όσο και η επιθετική άμυνα. Αν δεν είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε αυτά στον ίδιο βαθμό θα χάσουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ