25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χολ στο Basketa.gr: «Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε» (pics)

Σύνθημα νίκης εν όψει του επόμενου αγώνα του Προμηθέα Πατρών στη Stoiximan.gr Basket League, κόντρα στον Ολυμπιακό, έδωσε μέσω του Basketa.gr ο Λάνγκστον Χολ.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά δεν κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από το Λαύριο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, αλλά δεν μένουν άλλο στο αρνητικό αποτέλεσμα. Την Κυριακή (21/01, 17.00) τους περιμένει ακόμα μία πρόκληση, καθώς υποδέχονται τους «ερυθρολεύκους» στο «Δημήτρης Τόφαλος». Αμέσως μετά την ήττα τους στο Λαύριο ο 26άχρονος γκαρντ επικεντρώθηκε στη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα πρέπει, τώρα, να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας και να δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση, για να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να αποδώσουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι μας. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνωρίζουμε πως είναι πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε, όμως, πως κι εμείς είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο σε αυτή τη λίγκα. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να παίξουμε όλοι μαζί για να επανέλθουμε στις επιτυχίες».

Ο Προμηθέας Πατρών ξεκίνησε εξαιρετικά φέτος, με έξι νίκες στα πρώτα εφτά παιχνίδια του, γνωρίζοντας την ήττα μόνο από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ακολούθησε αρνητικό σερί τριών ηττών, πανηγύρισε μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά το Σάββατο (13/01) «κόλλησε» στο Λαύριο. Το αποτέλεσμα είναι να υποχωρήσει στην πέμπτη θέση της κατάταξης, με 8-4. «Ο στόχος δεν έχει αλλάξει, παρά τις τελευταίες ήττες μας. Εξακολουθούμε να θέλουμε να παλεύουμε σκληρά σε όλα τα παιχνίδια, για να έρθουν και οι νίκες. Θέλουμε, στο τέλος της χρονιάς, να κατακτήσουμε μία από τις θέσεις 3-5. Είναι εφικτός ο στόχος μας», ξεκαθάρισε ο Αμερικανός.

Ο Λάνγκστον Χολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του κόντρα στους «κυανοκίτρινους», με 21π., ενώ είχε ακόμα τέσσερις ασίστ, τρία ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, τέσσερα κερδισμένα φάουλ και δύο λάθη στα 29.50’ που έμεινε στο παρκέ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 25-18 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου και με 40-38 στο 17’, αλλά εν συνεχεία ο έλεγχος του αγώνα πέρασε στους παίκτες του Χρήστου Σερέλη, που πήραν τα «ηνία» στο σκορ και τα διατήρησαν μέχρι και το φινάλε. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε πως το πάθος τους δεν έφθασε για το «διπλό», ειδικά από τη στιγμή που δεν απέφυγαν τα λάθη (14 αντί μόλις οκτώ του Λαυρίου).

«Το Λαύριο είναι πολύ καλή ομάδα, πήρε πολλά σουτ και τα έβαλε. Άξιζε να κερδίσει. Εμείς δεν δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας στην άμυνα, ο αντίπαλος βρήκε εύκολα σουτ, πήρε διαφορά και την κράτησε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, ωστόσο δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε αυτό. Κάναμε λάθη και τους επιτρέψαμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Αυτό είναι το παιχνίδι τους, αυτό ήθελαν να κάνουν. Εμείς παίξαμε παθιασμένα, θέλαμε να κερδίσουμε τον αγώνα, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, είμαστε ομάδα που έχει τις δυνατότητες να το κάνει», τόνισε για τα αίτια της ήττας τους ο Αμερικανός γκαρντ.

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ