18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χολαργός : Με Κομποδιέτα παρών

Για δεύτερη στη σειρά σεζόν θα συνεχίσει στον Χολαργό ο Δημήτρης Κομποδιέτας, αποτελώντας το βαρύ πυροβολικό της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο 36χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, και θα προσπαθήσει να συμβάλει τα μέγιστα στην επιστροφή του ΚΟΧ στις Εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά :

«Ο ΚΟ Χολαργού με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κομποδιέτα. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ επέστρεψε στο Χολαργό την περσυνή “ιδιαίτερη” σεζόν, και ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, μέχρι την διακοπή τους λόγω της πανδημίας του covid-19.

Για τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης εύχεται να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα, με κόσμο στα γήπεδα, και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κομποδιέτα μετά την ανανέωση της συνεργασίας:

“Ευχαριστώ την διοίκηση και τους ανθρώπους του Χολαργού για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Φέτος πρώτα από όλα να έχουμε την υγεία μας και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε βάλει από πέρυσι αλλά δυστυχώς ο κορωνοιός δεν μας το επέτρεψε. Ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Ξέρω γιατί το έχω ζήσει ότι οι κάτοικοι του Χολαργού αγαπούν τον αθλητισμό και το μπάσκετ και θέλω να είναι κοντά στην ομάδα όπως μπορούν και εμείς θα τους ανταμείψουμε με την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα μέσα στο γήπεδο. Ραντεβού στο γήπεδο!”».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ