18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χοκς: Ο Ντομινίκ Ουίλκινς έγινε ξανά «γεράκι» (vids+pic)

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς έβγαλε από το… συρτάρι του τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς και τη φόρεσε μετά την πρόκρισή τους στους τελικούς της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Τα «γεράκια» απέκλεισαν τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, κερδίζοντάς τους μες στο «Wells Fargo Center». Ο 61χρονος παλαίμαχος φόργουορντ, που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1995-1996, έπαιξε στην Ατλάντα από το 1982 έως το 1994, ενώ επέστρεψε πολλά χρόνια αργότερα στην πόλη για να αναλάβει διοικητικό πόστο.

Υπάρχει μέχρι και άγαλμά του έξω από τη «State Farm Arena», εξάλλου παραμένει ο πρώτος σκόρερ, ο πρώτος σε συμμετοχές (και χρόνο συμμετοχής) και ο πρώτος σε εύστοχα σουτ παίκτης των Χοκς στην ιστορία τους στο ΝΒΑ. Φανερά ενθουσιασμένος από την επιτυχία των «γερακιών», ντύθηκε ξανά στα χρώματά τους κι έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: «Οι Χοκς νίκησαν! Οι Χοκς νίκησαν! Μπράβο Ατλάντα, εξαιρετική δουλειά. Ομάδα!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominique Wilkins (@dominiquewilkins21)

https://www.youtube.com/watch?v=dOa2tHweUIM

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς αγωνίστηκε ακόμα σε Λος Άντζελες Κλίπερς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς και Ορλάντο Μάτζικ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στη Φορτιτούντο Μπολόνια στην Ευρώπη. Ήταν, μεταξύ άλλων, εννέα φορές all star και νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων του ΝΒΑ το 1985 και το 1990. Η φανέλα του με το νούμερο 21 έχει αποσυρθεί από τους Ατλάντα Χοκς.

https://www.youtube.com/watch?v=AS5putGxdcI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ