25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Χοκς: Ο Μπογκντάνοβιτς τους γλίτωσε από την «αυτοκτονία» (vid)

Φοβερά και τρομερά πράγματα είδαμε στο πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς ανάμεσα στους Ατλάντα Χοκς και τους Φιλαδέλφεια 76ερς στη «Wells Fargo Arena». Τα «γεράκια» πήραν τελικά τη νίκη με 128-124, χάρις σε ένα τρίποντο του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς 41.4" πριν το φινάλε και χάρις σε δύο εύστοχες βολές του ίδιου, με 8.9" να απομένουν στο χρονόμετρο. 

Η ομάδα του Νέιτ ΜακΜίλαν έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, όταν και προηγήθηκε με 74-54. Η μέγιστη τιμή της διαφοράς άγγιξε τους 26 πόντους για τους φιλοξενούμενους, αλλά οι Σίξερς, με ηγέτη τον Τζοέλ Εμπίντ, γύρισαν τον διακόπτη μετά την ανάπαυλα και διεκδίκησαν το ματς μέχρι τελευταίας κατοχής. Για καλή τύχη των Χοκς, ο Μπογκντάνοβιτς ήταν εκεί στα δύσκολα.  

Ο άλλοτε παίκτης της Φενέρμπαχτσε είχε συνολικά 21 πόντους, όσους έβαλε και ο Τζον Κόλινς, ο οποίος ήταν επίσης ψύχραιμος και εύστοχος στα τελευταία, κρίσιμα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Double-double με 35 πόντους και 10 ασίστ σημείωσε ο Τρέι Γιανγκ, που σε ηλικία 22 ετών είναι ήδη ηγέτης της ομάδας. 

Για τους γηπεδούχους, ο Τζοέλ Εμπίντ πέτυχε 39 πόντους, με 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 τάπες. Τομπάιας Χάρις και Μπεν Σίμονς σημείωσαν doubel-double. O πρώτος μέτρησε 20 πόντους με 10 ριμπάουντ και ο δεύτερος 17 πόντους με 10 τελικές πάσες. Στους 21 πόντους σταμάτησε ο Σεθ Κάρι. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ