19 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Χοκς: Έκαναν το 4-1 εν μέσω έντασης (vids)

Στα ημιτελικά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ πέρασαν οι Ατλάντα Χοκς, καθώς έκαναν το 4-1 μετά τη νέα νίκη τους στο «Madison Square Garden» επί των Νιου Γιορκ Νικς, με 103-89.

Ο Τρέι Γιανγκ με 36π. και εννέα ασίστ οδήγησε τα «γεράκια» στην επικράτηση, με τον Κλιντ Καπέλα να κάνει double double με 14π. και δεκαπέντε ριμπάουντ, ενώ 15π. είχε ο Ντι Άντρε Χάντερ και 13π. με εφτά ασίστ ο Τζον Κόλινς. Επόμενος αντίπαλός τους θα είναι οι Φιλαδέλφεια Σίξερς.

https://www.youtube.com/watch?v=ahBlw1_MqB4

https://www.youtube.com/watch?v=JTJH2oBhb_A

Ο «διπλός» Τζούλιους Ραντλ με 23π. και δεκατρία ριμπάουντ δεν αποδείχθηκε «αρκετός» για τους Νεοϋορκέζους, ώστε να διατηρηθούν «ζωντανοί» στα φετινά πλέι οφ. Ο Αρ Τζέι Μπάρετ είχε 17π., εφτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, από 12π. σκόραραν οι Ρέτζι Μπούλοκ και Άλεκ Μπερκς και 4π. με δέκα ριμπάουντ είχε ο Τάι Γκίμπσον.

https://www.youtube.com/watch?v=Rg6ZBcN7GJQ

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια του ματς, με τις δύο ομάδες να κινούνται με τεντωμένα νεύρα και να απειλείται σύρραξη μεταξύ των παικτών. Ο Ραντλ πέταξε την μπάλα στον Γιανγκ και ο Νέρλες Νόελ έπεσε επίτηδες πάνω του, με τη λήξη του δεύτερου δεκαλέπτου, κατά την αποχώρηση στα αποδυτήρια. Ο Σόλομον Χιλ ζήτησε αμέσως το λόγο και η κατάσταση «άναψε», πριν τη… σβήσουν οι ψυχραιμότεροι...

https://www.youtube.com/watch?v=VsCzaniaqQ8&t=12s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ