18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χλωμό του Μπράουν…

Ο Τζέιλεν Μπράουν μπορεί να αισθάνεται πολύ καλύτερα, αλλά ο Μπραντ Στίβενς δε θέλει να τον πιέσει και είναι πολύ πιθανό να λείψει τελικά από τους Σέλτικς, στο Game 2 με τους Σίξερς.

Οι Μπόστον Σέλτικς θέλουν μία δεύτερη νίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/5, 3:30) κόντρα στους Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά είναι αρκετά πιθανό να μην έχουν στη διάθεσή τους ξανά τον Τζέιλεν Μπράουν. Ο Αμερικανός φόργουορντ μπορεί να αισθάνεται καλύτερα, αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ιγνυακό τένοντα του δεξιού μηνίσκου του, αλλά ο Μπραντ Στίβενς δε θέλει σε καμία περίπτωση να τον χρησιμοποιήσει, αν δεν είναι απόλυτα εγγυημένα έτοιμος να αγωνιστεί.

Με... τόσα που έχουν δει, άλλωστε, φέτος οι «Κέλτες» σε θέματα τραυματισμών (μην ξεχνάμε, ότι ήδη παίζουν χωρίς Ίρβινγκ, Χέϊγουορντ, Τάις), είναι λογικό να τσεκάρουν... διπλά κάθε περίπτωση παίκτη τους, προτού δώσουν το «πράσινο φώς». Ο Μπράουν είχε εκφράσει την επιθυμία του να παίξει, αλλά είναι αρκετά πιθανό πια για λόγους πρόληψης, να μην προτιμηθεί ούτε τώρα να γίνει αυτό. Ο κόουτς Στίβενς, ελπίζει πως η εξαιρετική αγώνα του Game 1 θα επαναληφθεί και η ομάδα του ίσως να μπορεί και χωρίς τον - κατά τα άλλα πολύτιμο έως τώρα - Μπράουν, ώστε να πάει «καβάλα στο άλογο» στην Φιλαδέλφεια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ