18.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

“Χλωμιάζει” η αναδιάρθρωση

Ασχημα μαντάτα έφτασαν στα αυτιά των (πιο) άμεσα ενδιαφερόμενων για το πολυσυζητημένο θέμα της αναδιάρθρωσης της Basket League. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές που διαρκώς κάνουν αφού είναι αυτοί που καίγονται για το θέμα, τις τελευταίες ώρες δείχνουν αδιέξοδο, αφού τους μεταφέρθηκε ότι για πολλούς λόγους δεν μπορεί να προχωρήσουν οι πολλές αλλαγές και σε νόμους που χρειάζονται για να γίνει πραγματικότητα.

 Για να μην υπάρξει παρερμηνεία, δεν τους έχει ανακοινωθεί κάποια οριστική αρνητική απόφαση. Ούτε φυσικά και στην ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ που έχουν προωθήσει τις σχετικές εισηγήσεις τους στην Πολιτεία και αναμένουν την δική της έγκριση, αφού έτσι προβλέπει η σχετική διαδικασία. Οι φορείς συνεχίζουν να τηρούν στάση αναμονής, για την επίσημη απάντηση στο αίτημά τους. 

Για τις   δύο ομάδες όμως που είναι... στον αέρα, εδώ και λίγες ώρες έχουν παγώσει τα χαμόγελα. Αμφότεροι συνεχίζουν να πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση μήπως και αλλάξουν τα δεδομένα, τα οποία δεν είναι καν γνωστό αν οφείλονται σε έλλειψη χρόνου λόγω της επικείμενης διάλυσης της Βουλής ή σε νομικά ζητήματα που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ