22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χιτ: Ο Χίρο έπαιξε και για τον Μπάτλερ (vids)

Οι Μαϊάμι Χιτ στερήθηκαν των υπηρεσιών του τραυματία Τζίμι Μπάτλερ, αλλά αυτό δεν τους επηρέασε ούτε στο ελάχιστο στη «Vivint Arena» του Σολτ Λέικ Σίτι.

Οι εκπρόσωποι της Φλόριντα επιβλήθηκαν με 111-105 των Γιούτα Τζαζ, με τον Τάιλερ Χίρο να τελειώνει με 27π. και οκτώ ριμπάουντ. Άλλους 22π., μαζί με τέσσερα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, είχε ο Ντάνκαν Ρόμπινσον, 21π. με έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ ο Κάιλ Λάουρι και «διπλός» με 13π. και έντεκα ριμπάουντ ήταν ο Πι Τζέι Τάκερ. Στα χαμηλά έμεινε ο Μπαμπ Αντεμπάγιο (13π., εφτά ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ), στην επιστροφή της ομάδας του στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από αρνητικό σερί τριών ηττών.

https://www.youtube.com/watch?v=jiyVsPJSP0U

https://www.youtube.com/watch?v=A7gSnT7taN4

Οι «μορμόνοι» βρέθηκαν ακόμα και στο -27, στην τελευταία περίοδο έτρεξαν σερί 18-0, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 26π., ο Ντόνοβαν Μίτσελ τελείωσε με 22π., έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και πέντε κλεψίματα, ο Τζόρνταν Κλάρκσον με 25π. και ο Ρούντι Γκομπέρ με 14π. και δεκατρία ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=BL0b6g5uXmU

https://www.youtube.com/watch?v=yvahyGwY6LY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ