23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χιλ: «Αν δεν είχα αυτό το ταλέντο θα μπορούσε να ήμουν εγώ ο Τζορτζ Φλόιντ» (vid)

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολις έχει... αγγίξει αρκετούς παίκτες του ΝΒΑ και ένας από αυτούς είναι ο Τζορτζ Χιλ ο οποίος έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του και λύγισε μπροστά στην κάμερα.

Ο 34χρονος συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς  ο οποίος ενισχύει τον αγώνα κατά των φυλετικών διακρίσεων παίρνοντας μέρος σε πορείες, μίλησε σε εκπομπή του Amp Harris Productions και δεν κράτησε τα δάκρια του όταν μίλησε για τα παιδιά του και τον φόβο που αντιμετωπίζει σε όλη του τη ζωή.

«Αν δεν είχα αυτό το ταλέντο, θα ήμουν ο Τζορτζ Φλόιντ. Ίσως να ήμουν όλα τα μέλη της οικογένειάς μου που πυροβολήθηκαν στους δρόμους της Ινδιανάπολης. Έτσι, ναι, αυτό για μένα, έχει αντίκτυπο ακόμη περισσότερο επειδή έχω δει τη δολοφονία να συμβαίνει και έχω δει την αστυνομική βαρβαρότητα. Έχω δει τον ο ξάδερφό μου ξαπλώνει στο δρόμο για 1,5 ώρα πριν φτάσει ένας άλλος αστυνομικός. Το έχω δει. Έτσι γίνομαι συναισθηματικός, γιατί πραγματικά πονάει. Έχω διαφυλετικά παιδιά και φοβάμαι σε όλη μου τη ζωή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ