24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χειρουργήθηκε ο Σπανούλης (pics)

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στους περονιαίους τένοντες του δεξιού άκρου ποδός υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (01/04) ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο πόδι, το οποίο τον θέτει εκτός για το υπόλοιπο σεζόν. Η επέμβαση έγινε από τον ιατρό Διονύσιο Χίσσα στο «Metropolitan» και διήρκησε περίπου τρεις ώρες. Στο πλευρό του 36άχρονου γκαρντ βρίσκεται, φυσικά, η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία μετά την εγχείρηση, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με το σχόλιο «Αποκτάς δύναμη προχωρώντας»…

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στις 14 Μαρτίου, για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση θα ξεκινήσει αμέσως αποθεραπεία, με στόχο να είναι έτοιμος εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Τα «περαστικά» της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Στο πλευρό του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» και ο Κώστας Φορτούνης...

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, από την πλευρά του, ευχήθηκε στον συμπαίκτη του περαστικά, επίσης μέσω Instagram. «Σιδερένιος», έγραψε χαρακτηριστικά ο 24χρονος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων».

https://www.instagram.com/p/BvtGJa0AaL2/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ