17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χειρουργήθηκε η Πάφη (pics)

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο πόδι υποβλήθηκε στην Αθήνα η Έλενα Πάφη, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να της εύχεται -μέσω ανακοίνωσης- ταχεία ανάρρωση.

Άτυχη στάθηκε η 17χρονη παίκτρια του ηπειρώτικου συγκροτήματος στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου, στις αρχές Μαρτίου, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά. Ένα μήνα μετά πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση από το Διονύσιο Χίσσα, στην πρωτεύουσα.

Η ανακοίνωση: «Η αθλήτρια της ομάδος μας Έλενα Πάφη πραγματοποίησε πετυχημένη εγχείρηση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού μέσω ρομποτικής χειρουργικής στο Metropolitan Hospital στην Αθήνα και της ευχόμαστε να επανέλθει γρήγορα και ακόμη πιο δυνατή πίσω στα παρκέ!  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή Ρομποτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Metropolitan, κύριο Διονύσιο Χίσσα, που πραγματοποίησε την επέμβαση. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό της ομάδας κύριο Θεόδωρο Παπακώστα, που παρακολουθεί την εξέλιξη της Έλενας ως θεράπων ιατρός της ομάδας και τον φυσιοθεραπευτή μας κύριο Ανατάσιο Τόλη ο οποίος θα αναλάβει την αποθεραπεία και αποκατάσταση της αθλήτριας του ΠΑΣ Γιάννινα WBC».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ