20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χατζόπουλος: «Μακάρι να πορευτούμε με την οικογένεια Σαββίδη» (vid)

Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ για την εμπλοκή του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την ΑΜΚ, την αλλαγή νοοτροπίας που σηματοδοτεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη Λυκογιάννη και την πιθανότητα συνεργασίας με την οικογένεια Σαββίδη

«Δεν ήθελα να δω την ομάδα να καταστρέφεται και δεν υπήρχε άλλος για να ασχοληθεί. Υπάρχει φως στο τούνελ. Ξεχρεώσαμε σχεδόν όλα τα παλιά χρέη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα λαϊκής βάσης, ο κόσμος θα έχει λόγο. Θα ψηφίζει στις γενικές συνελεύσεις.

Μακάρι να θελήσει ο κ. Σαββίδης να βοηθήσει, μπορούμε να του παρουσιάσουμε πως σκεφτόμαστε το μέλλον αυτής της ομάδας. Θα είναι τεράστια χαρά μας να έρθει η οικογένεια Σαββίδη και στο μπάσκετ.

Όλα είναι πληρωμένα και για τον Μάρτιο, τα πάντα. Ξέραμε ότι μπορούσαμε και την έκτη θέση, όμως στόχος μας ήταν τα playoffs. Θέλαμε να κλείσουμε υποθέσεις. Για να χτίσεις μια ομάδα, χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορείς να αλλάζεις παίκτες και προπονητές και να έχεις αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από μια βάση, η αρχή είναι ο προπονητής» ανέφερε ενδεικτικά. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ