21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χατζηνικολάου στο Basketa: «Να σπάσουμε το σερί κατάκτησης κυπέλλων»

Θεωρείται και όχι άδικα η… αρχόντισσα των κυπέλλων στην Ελλάδα.  Την Κυριακή το βράδυ έφτασε τα δέκα και η Όλγα Χατζηνικολάου γράφει, πλέον, την δική της ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ.

Η πλέι μέικερ του Ολυμπιακού που έβαλε και αυτή το δικό της λιθαράκι στην κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα της μίλησε στο basketa.gr για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να δημιουργήσει τη δική του δυναστεία, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό αυτά τα τρία χρόνια που η ομάδα σηκώνει ασταμάτητα τα κύπελλα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει διάρκεια και θεωρώ ότι αν συνεχίσουν να προσέχουν το τμήμα αυτή η ομάδα μπορεί κάθε χρόνο να είναι και καλύτερη και να κατακτά ακόμα περισσότερους τίτλους. Και ίσως να σπάσει και το σερί της κατάκτησης κυπέλλων που είναι τέσσερα και το έχουν οι Εσπερίδες. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί εύκολα να σπάσει αυτό το ρεκόρ. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος του Ολυμπιακού», ήταν τα πρώτα λόγια της έμπειρης πλέι μέικερ,

Πριν λίγες ημέρες ο ΠΑΟΚ είχε δυσκολέψει τον Ολυμπιακό, αλλά στον τελικό τα πράγματα ήταν διαφορετικά. «Νομίζω ότι δεν ήταν τόσο εύκολος ο τελικός. Ο ΠΑΟΚ μας είχε δυσκολέψει στο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι ήμασταν ψυχολογικά καλύτερα προετοιμασμένες και δεν χαλαρώσαμε καθόλου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που άμα χαλαρώσεις μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και να έχεις πρόβλημα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος από τον Ιανουάριο και μετά. Μου αρέσει σαν ομάδα και χαίρομαι που ήταν ο αντίπαλός μας στον τελικό».

Στην ερώτηση τι είναι αυτό που κρατάει από τον τελικό η απάντηση της ήταν άμεση. «Πήρα το δέκατό μου κύπελλο. Εχω κατακτήσει τέσσερα με Εσπερίδες, τρία με Αθηναϊκό και τρία με Ολυμπιακό. Έφτασα σε διψήφιο αριθμό. Αυτό θα μου μείνει…Το είχα ως στόχο μου».

Η Όλγα Χατζηνικολάου τέλος αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα… «Από εδώ και πέρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και έχουμε άλλους δυο μήνες δουλειάς μπροστά μας. Θέλουμε να αποδείξουμε πάλι ότι είμαστε οι καλύτερες και να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ