18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χατζηδάκη: “Άδικα σε αυτή τη θέση ο Ολυμπιακός”

Η Κατερίνα Χατζηδάκη οδήγησε τη Χατάι στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας Γυναικών. Η Ελληνίδα κόουτς έδωσε συγχαρητήρια στις "ερυθρόλευκες" και είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον προπονητή της ελληνικής ομάδας, Γιώργο Παντελάκη.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι πραγματικά καταπληκτική ομάδα. Ο κόουτς Παντελάκης εχει κάνει φοβερή δουλειά και άδικα βρίσκεται σε αυτή τη θέση ομάδα. Παλεύει στα ίσια όλα τα παιχνίδια. Κάθε αγώνας είναι ντέρμπι για εμάς. Είχαμε χτίσει το ρόστερ μας αλλιώς, είχαμε διαορετικούς στόχους. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήταν μια καλή νίκη για εμάς και συνεχίζουμε".

Η Χατζηδάκη ρωτήθηκε για την αντεπίθεση της Χατάι στα τελευταία λεπτά και τι ήταν αυτό που την οδήγησε στην ανατροπή: "Βάλαμε κάποια σημαντικά σουτ, τρέξαμε, κάναμε κάποια πράγματα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Αποφάσισαν οι παίκτριές μου να τα κάνουν στα τελευταία πέντε λεπτά, βάλαμε και κάποια σουτ ψυχολογίας και αυτό ήταν το σημαντικό».

Η Μερβέ Αϊντίν, παίκτρια της Χατάι,τόνισε: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλό μας, γιατί ήταν πολύ καλό παιχνίδι Δεν παίξαμε καλά για 35’, αλλά στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε. Παίξαμε όπως θέλαμε και ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ