15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χατζηβασιλείου: «Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας»

Πανέτοιμη να ριχθεί στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 Β’ Κατηγορίας, που θα φιλοξενηθεί στην Αυστρία, εμφανίζεται η Εθνική Ελλάδας Νεανίδων.

Οι Ελληνίδες διεθνείς βρίσκονται ήδη στο Φούρστενφελντ, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες με την Αλβανία, στο πλαίσιο του Β’ Ομίλου. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια, θέλοντας να πάνε βήμα βήμα στους αγώνες και στο τέλος να γίνει το ταμείο. Η Ιωάννα Χατζηβασιλείου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, επεσήμανε για την πρεμιέρα της Παρασκευής (03/08, 21.15): «Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της προετοιμασίας, έχουμε δουλέψει αρκετά και είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε την Αλβανία, τον πρώτο μας αντίπαλο στη διοργάνωση. Είναι δεδομένο ότι θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για ένα θετικό αποτέλεσμα, που τόσο πολύ θέλουμε όλοι στην ομάδα». Είπε ακόμα…

-Πόσο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι σε μια διοργάνωση από ψυχολογικής άποψης;
«Σίγουρα είναι σημαντικό, καθώς παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα αυτόματα ανεβαίνει και η ψυχολογία της ομάδας. Μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Κι εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;
«Αυτό που θέλουμε είναι να προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να φθάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Έχουμε καλό κλίμα, έχουμε προσπαθήσει πολύ από την πρώτη ημέρα που συγκεντρωθήκαμε και είμαι σίγουρη ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη διοργάνωση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ