21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χαρτοματσίδης : «Ιδανική επιλογή ο Ντιμπ»

Ο προπονητής της Πεντέλης, Κώστας Χαρτοματσίδης μίλησε στο basketa.gr για την απόκτηση του πολύπειρου γκαρντ και εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την ολοκλήρωση της μεταγραφής τονίζοντας ότι συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία έψαχνε για την θέση του πλέιμεικερ.

Το basketa.gr ήταν αυτό που σας αποκάλυψε τη συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Τρίτωνα, με τον τεχνικό της Πεντέλης να αναφέρει : Είναι ένας παίχτης πρωταθλητισμού, ιδιαίτερα ταλαντούχος και έμπειρος σε αυτές τις κατηγορίες» για να προσθέσει :

«Η συμφωνία είναι για δυο χρόνια και θεωρώ ότι θα δέσει πολύ γρήγορα με την ομάδα μας καθώς τα χαρακτηριστικά του ήταν αυτά ακριβώς που έψαχνα για τον παίχτη στην θέση ένα. Η ενσωμάτωσή του στο ρόστερ αναμένεται εντός ολίγων ημερών. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που ολοκληρώσαμε αυτή την μεταγραφή. Τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε με την διοίκηση για την συνέχεια του μεταγραφικού σχεδιασμού και θα αποφασίσουμε εάν πρόκειται να κινηθούμε για κάποιον άλλο παίχτη», επισήμανε ο προπονητής της ομάδας των Βορείων προαστίων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ