16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χαρούμενος ο Ντόντσιτς, υπερήφανος ο Λάσο (pics)

Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς, με την επιλογή του στο νούμερο 3 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο 19χρονος γκαρντ ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο «μαγικό κόσμο» με τους Ντάλας Μάβερικς, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του: «Είμαι επαγγελματίας από όταν ήμουν 15 χρονών. Έχω παίξει απέναντι σε αστέρες της Ευρωλίγκας και σε πρώην παίκτες του ΝΒΑ. Είχα τέσσερις ή πέντε παίκτες στην ομάδα μου που είχαν αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Μου μιλούσαν πολύ για τη λίγκα και νομίζω ότι είμαι προετοιμασμένος».

Ο Σλοβένος θα φορέσει τη φανέλα των Τεξανών, για τους οποίους πρόσθεσε: «Είχα μιλήσει αρκετά με τους ανθρώπους των Ντάλας Μάβερικς. Με ήθελαν πραγματικά και είμαι χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της ομάδας. Ήταν πάρα πολύ καλοί μαζί μου και αναπτύξαμε μια όμορφη σχέση. Είναι υπέροχο που είμαι πλέον παίκτης ΝΒΑ, πέρασα την πιο χαρούμενη εβδομάδα της ζωής μου, γιατί από μικρό παιδί ονειρευόμουν να μπω στο ΝΒΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στη διαδικασία και είμαι μέλος των Μάβερικς».

Αναφέρθηκε και στον Ντιρκ Νοβίτσκι, χαρακτηρίζοντάς τον για ακόμα μία φορά θρύλο: «Είναι ένας θρύλος, ένας μοναδικός παίκτης».

Ο Πάμπλο Λάσο, από την πλευρά του, ανέφερε για τον πρώην παίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ξυπνήσαμε με ένα χαμόγελο… Συγχαρητήρια και ξέρεις ότι εδώ θα μας λείψεις. Για πολλά χρόνια τον είδαμε να μεγαλώνει και να ωριμάζει ως προσωπικότητα και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ