21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χαριτόπουλος: «Υπάρχει αποδοχή ρόλων κι αυτό φαίνεται»

Είναι φανερό ότι ο Άρης ξέφυγε από τη φιλοσοφία των προηγούμενων χρόνων. Δεν είναι ομάδα του ενός ή των δύο, αλλά στηρίζεται στην πολυφωνία και στις δύο πλευρές του παρκέ.

 


Αυτό επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Προμηθέα ο Δημήτρης Χαριτόπουλος: «Το σημαντικότερο είναι ότι στην ομάδα υπάρχει αποδοχή ρόλων κι αυτό έχει μεγάλη σημασία, φαίνεται από το σκορ που έχουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα είμαστε αρκετά ώριμοι για να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Καταλαβαίνω ότι η χρονιά είναι περίεργη κι όποιος εμφανιστεί πιο έτοιμος σ’ ένα παιχνίδι, θα κερδίσει. Οι αποστάσεις δεν είναι τόσο μεγάλες, έστω κι αν κάποιες ομάδες έχουν καλύτερο και πιο ακριβό κορμό. Θα μετρήσει το ποιος θα παλεύει περισσότερο και με χαροποιεί που η δική μου ομάδα δείχνει ότι θέλει να κερδίζει, δεν πετάει στα σύννεφα και χαίρεται την κάθε νίκη».

 


Για το μεγάλο διάστημα χωρίς αγώνες, είπε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μας διότι γι’ αρκετές μέρες δεν είχαμε επίσημο παιχνίδι, ούτε φιλικό. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το παιχνίδι και είναι αλήθεια ότι τακτικά ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι. Προς αυτήν την κατεύθυνση, έχει παίξει σπουδαίο ρόλο η μεγάλη δίψα των παικτών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ