23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χαρδαλιάς: «Δια ζώσης μόνο μέχρι 150 άτομα»! (vid)

Χωρίς... ανάσα τρέχουν οι εξελίξεις που σχετίζονται με τις εκλογές της ΕΟΚ. Την ώρα που παρέμενε η σύγχυση για το αν το απαγορευτικό της αστυνομίας έπιανε και τη γενική συνέλευση της ΕΟΚ, ή αν δεν τη εννοούσε και μπορούσε να κάνει εκλογές, όπως έλεγε η ομοσπονδία.

Στην απογευματινή ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά όμως, ήρθε μια αποστροφή των νέων μέτρων, που αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι και ανακοίνωσε ο ίδιος, που ήταν... φωτογραφία για τις εκλογές της ΕΟΚ.

« Οι εκλογές αιρετών εκπροσώπων να γίνονται διά ζώσης εφόσον τα εγκεκριμένα μέλη δεν είναι πάνω από 150», ανακοίνωσε, έτσι απαγορεύει για λόγους δημόσιας υγείας τη γενική συνέλευση της ΕΟΚ και οδηγεί... δια της ατόπου πια τις διαδικασίες σε ηλεκτρονική ψηφοφορία, την οποία και ανέφερε ολοκληρώνοντας τη σχετική αναφορά.

Προφανώς και το θέμα δεν θα κλείσει τόσο εύκολα από όσο έχουν δείξει οι αντιδράσεις της ΕΟΚ, όμως έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πλέον τα ερωτηματικά για το αν θα αναβληθούν επίσημη οι εκλογές και για το ποια διοίκηση θα υπάρχει από Δευτέρα αφού η θητεία της συγκεκριμένης προσωρινής λήγει στις 30/5 και έχει στόχο τη διενέργεια εκλογών.

Δείτε την ακριβή διατύπωση μετά το 5ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ