20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χαραλαμπόπουλος: “Μπράβο, αλλά έχουμε και συνέχεια”

Παρελθόν αποτελεί ήδη για τον ΠΑΟΚ η νίκη επί του Ολυμπιακού και το ξεκαθάρισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στη NovaSports σήμερα στη media day του δικεφάλου του Βορρά, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ορλαντίνα για το Basketball Champions League. O ΠΑΟΚ θέλει νίκη για να εξαντλήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και αυτό είναι στο οποίο εστιάζει πλέον.

"Η νίκη επί του Ολυμπιακού δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με την Ευρώπη. Είναι ένας τελικός για εμάς το αυριανό παιχνίδι. Η νίκη δίνει ένα κίνητρο, αλλά ανήκει στο παρελθόν... Τελείωσε. Μπράβο σε όλους, αλλά έχουμε συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε ομάδα. Εϊναι στο χέρι μας από εδώ και πέρα. Με νίκη αύριο έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης, γνωρίζοντας πως έχουμε άλλον έναν τελικό την επόμενη εβδομάδα".

Ο ίδιος έδειχνε καλά, δείχνει ολοένα και καλύτερα αγώνα με τον αγώνα είναι η αλήθεια, έχοντας επιστρέψει για τα καλά μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε: "Όσο περνάει ο καιρός νιώθω καλύτερα και παίρνω περισσότερο χρόνο στο παρκέ, για να βρω ρυθμό", τόνισε, πριν επιστρέψει στον αγώνα με την Ορλαντίνα και το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: "Ναι, γιατί θέλουμε να νικήσουμε, αλλά έχουμε έμπειρους παίκτες. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να εξαντλήσουμε όλες τις ελπίδες που έχουμε».

Ενώ σε ερώτηση για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να πάει στον ΠΑΟΚ, απάντησε: "Σίγουρα, ναι! Είχα ένα θέμα τραυματισμού στην αρχή, όμως το ξεπέρασα και τώρα νιώθω καλά».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ