19.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Χαραλαμπόπουλος, η επιστροφή

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τους διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να τον καλωσορίζουν ξανά στην ομάδα τους μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν την Τετάρτη (08/01).

Ο 23χρονος φόργουορντ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας. Πλέον, επιστρέφει στον Ολυμπιακό, για να τον ενισχύσει στη συνέχεια των υποχρεώσεών του στην Ευρωλίγκα.

Μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο, στο οποίο αγωνίστηκε, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια (10/01, 22.00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Το ίδιο και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, παρότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (διάτασης έσω καθεκτικών συνδέσμων δεξιού γόνατος). Αντίθετα, εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Ουίλ Τσέρι και Ουίλι Ριντ, οι οποίοι άλλωστε βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Η ανακοίνωση: «H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην ομάδα μας. Ο 23χρονος φόργουορντ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, είχε δοθεί υπό μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ