16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χαραλαμπόπουλος: Από σήμερα μιλά ιταλικά (vids)

Η Βενέτσια έκανε και επίσημη τη μεταγραφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, θα κάνει το επόμενο βήμα του εκτός των τειχών. Έφτασε σε συμφωνία με την Βενέτσια του Μάικ Μπράμος, η οποία σήμερα τον ανακοίνωσε και επισήμως.

Η Βενέτσια παρουσίασε το βιογραφικό και τους τίτλους του Χαραλαμπόπουλου τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, όπου είχε εντυπωσιάσει με τις "μικρές" εθνικές ομάδες. "Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τη συμφωνία με τη Βενέτσια, η οποία ήταν πρώτη μου επιλογή.Θέλω να κάνω το καλύτερο για να ανταποδώσω στην ομάδα αυτή την εμπιστοσύνη την οποία μου έδειξε. Δεν ξέρω πολλά για την ομάδα ακόμη, αλλά ξέρω πως είναι πολύ επαγγελματίες και από τις κορυφαίες ομάδες στην Ιταλία εδώ και πολλά χρόνια. Δεν βλέπω την ώρα να τεθώ στη διάθεσή του προπονητή και των συνεργατών του και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Από τη Ρέγερ ξέρω τον Μάικ Μπράμος με τον οποίο έχουμε παίξει μαζί στον Παναθηναϊκό, όταν ήμουν 15 χρονών. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ και πάλι μαζί του.

Το πιο σημαντικό για μία ομάδα που θέλει να νικά είναι να διασκεδάζει εντός και εκτός γηπέδου και η Ρέγερ είναι γεμάτη από μεγάλες προσωπικότητες και μεγάλους αθλητές .Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ πολύ καλά στο σύστημα της Ρέγερ. Είμαι παίκτης ομάδας και μου αρέσει να πασάρω και να σουτάρω. Το πιο σημαντικό είναι πως έχω πολύ μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα είναι επίσης η πρώτη φορά που θα δω τη Βενετία και είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να γνωρίσω και να ζήσω στην πόλη".

Η Βενέτσια παρουσίασε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με μια σειρά από βίντεο:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ