23.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Χαραλαμπίδης: «Να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης σχολίασε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα Πάτρας στην Πυλαία και τόνισε ότι πιστεύει πως οι παίκτες του θα επιστρέψουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά»:

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν δίκαιο και άδικο το αποτέλεσμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Προσπαθήσαμε υπερβολικά με συγκέντρωση αμυντική και τα καταφέραμε ως ενός σημείου. Το πεντάλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου ήταν δύσκολο, επέστρεψαν γρήγορα αλλά είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Με μία βολή και δύο προσπάθειες δεν τα καταφέραμε στην κανονική διάρκεια. Δεν τα καταφέραμε. Έχουμε έναν γύρο μπροστά μας. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση ως προς την ψυχολογία. Είναι δύσκολη η συνθήκη για εμάς αλλά πιστεύω στα παιδιά και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας βοήθησε και πρέπει να είναι δίπλα μας ως το τέλος γιατί η χρονιά ήταν μεγάλη».

Για την εικόνα του Λιούις: «Έχουμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Προσπαθούμε να εκμεταλλευόμαστε τα θετικά και να κρύβουμε τις αδυναμίες μας. Δεν θέλω να επικεντρωθώ σε έναν. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε σωστή λειτουργία και σωστές επιλογές».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ