25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χαραλαμπίδης: “Η πίεση είναι δεδομένη για κάθε επαγγελματία” (vid)

Η ήττα από το Λαύριο αποτελεί παρελθόν και στο μυαλό του ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνο ο αγώνας με τη Φάλκο Σομπατέλι (17/12) για το Basketball Champions League. Η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλει η ελληνική ομάδα να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάτι που ξεκαθάρισε και ο Κώστας Χαραλαμπίδης, προπονητής του δικεφάλου του Βορρά στη σημερινή media day της ομάδας.

"Είναι παιχνίδι το οποίο πρέπει κερδίσουμε για έχουμε ελπίδες πρόκρισης και στη συνέχεια να το παλέψουμε μέχρι τέλους. Είναι καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακή στα εκτός. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας βοηθούν να ξεπεράσουμε ήττες, σαν αυτή που γνωρίσαμε στο Λαύριο. Οι διαδοχικοί αγώνες μας δίνουν ρυθμό».

Όταν ρωτήθηκε για την πίεση που ασκεί η θέση στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος που έχει ο ΠΑΟΚ και αν υπάρχει ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, ο Χαραλαμπίδης απάντησε: "Για κάθε επαγγελματία, η πίεση είναι δεδομένη και απαιτεί διαχείριση. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση, είναι απαραίτητο να αντιστρέψουμε το κλίμα με νίκες, ειδικά στο Πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει εκτός προγράμματος ήττας, εκτιμώ ότι θα είμαστε βελτιωμένοι στην πορεία του χρόνου. Σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, γίνεται το καλύτερο δυνατό από την διοίκηση για να ενισχυθούμε. Υπάρχει ένα πλάνο για το τι χρειαζόμαστε, αλλά προέχει το διοικητικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ