19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Χαραλαμπίδης: “Εξ’ ορισμού δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ”

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από τη Γερμανία και καλείται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στην Basket League, εντός έδρας αυτή τη φορά, καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ (7/12, 15.30), του πρώην προπονητή του, του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν χωρίς τον Ζέιν Νόουλς, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο στο αριστερό πόδι. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε: «Είναι ένα εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και έχει πολύ καλύτερη λειτουργία σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την ίδια διάθεση και ενέργεια που δείξαμε στον αγώνα μας στη Γερμανία και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι από την στιγμή που παίζουμε στο γήπεδό μας, εμείς θα πρέπει να καθορίσουμε τον ρυθμό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ