21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χαρίλαος Τρικούπης… σε μια κλωστή

Η απόφαση - σοκ για τη Basket League της ΕΕΑ να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ιωνικό, αφήνει την Basket League με 11 ομάδες αλλά... ίσως και με 10.

Το όνομα του Χαρίλαου Τρικούπη έλειπε από τις σημερινές αποφάσεις, αφού αυτή την ώρα συνεχίζεται η συνεδρίαση με αντικείμενο την νεοφώτιστη ομάδα του Μεσολογγίου.

Λείπει και από αυτήν το μετοχικό κεφάλαιο των 216 χιλιάδων ευρώ που απαιτείται για τη σύσταση της ΚΑΕ, για το οποίο μέχρι πέρυσι δινόταν παράταση κάποιων μηνών στις νέες εταιρίες.

Τα μηνύματα από την απόφαση για τον Ιωνικό δεν είναι ευχάριστα, οι άνθρωποι του Χαρίλαου δίνουν αυτή την ώρα μάχη να πείσουν την επιτροπή ότι την.. πάτησαν ως αμαθείς, ποντάροντας ίσως το ότι και η Λάρισα ενώ είχε αποβληθεί ξαναπήρε άδεια πριν το καλοκαίρι επειδή δέχτηκε η επιτροπή το... λογιστικό λάθος και μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί το αποτέλεσμα.

Αν ο ΕΣΑΚΕ μείνει με δύο ομάδες λιγότερες, θα αναβληθεί η πρεμιέρα και θα πρέπει να γίνει νέα κλήρωση, αν μείνει με μία θα υπάρχει ρεπό. Οσο για τηλεόραση και χορηγό, θα έχει ενδιαφέρον αν θα ισχύσουν οι ίδιες συμφωνίες με λιγότερες ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ