23.5 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Χαρίζει… λεφτά για να μείνει ο Τόμπσον!

Ο Κλέι Τόμπσον δε σκέφτεται... να το κουνήσει από το Γκόλντεν Στέιτ και είναι έτοιμος να ανανεώσει με τους Ουόριορς, ακόμη κι αν χρειαστεί να μην πάρει τα χρήματα που μπορεί να διεκδικήσει και σε άλλες ομάδες.

Το καλοκαίρι είναι «καυτό» για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που έχουν αρκετά θέματα να τακτοποιήσουν, αναφορικά με τα συμβόλαια των παικτών τους. Ο Στεφ Κάρι έχει ανανεώσει, ο Κέβιν Ντουράντ θα δεχθεί σίγουρα πρόταση με μάξιμουμ συμβόλαιο, οπότε το ζήτημα είναι το τι στάση θα κρατήσει ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος μπορεί να διεκδικήσει πενταετές συμβόλαιο, αξίας 188 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να μείνει.

Ο ίδιος, όμως, δεν επιθυμεί να αποχωρήσει και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο σουτέρ των «Πολεμιστών», σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, προτίθεται να μη δεχθεί το προαναφερθέν μάξιμουμ συμβόλαιο, κάνοντας μια μικρή... έκπτωση, ώστε να μείνει και αυτός στην Καλιφόρνια. Η «χρυσή τομή» μπορεί να βρεθεί, εφόσον θελήσει αντί για 188, να λάβεθ απολαβές ύψους 121 εκατομμυρίων δολαρίων στην ίδια πενταετία και το πιο πιθανό σενάριο φέρει τον Τόμπσον να υπογράφει σε αυτή την περίπτωση.

Με αυτό τον τρόπο, άπαντες οι βασικοί «πυλώνες» του συνόλου του Στιβ Κερ θα μείνουν, ενώ ο Κλέι Τόμπσον θα μπορέσει να διεκδικήσει με μεγαλύτερες πιθανότητες περισσότερα δαχτυλίδια, και μάλιστα στην ομάδα, με την οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ