21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

«Χαμός» στο Champions League, ευκαιρία στη Γαλλία

Για μία ακόμα ημέρα το μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος προσφέρει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Οι επιλογές προέρχονται κυρίως από τη διοργάνωση του Champions League, αλλά θα ποντάρουμε και στο μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται για τη γαλλική λίγκα.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα παίξει με τη Νίμπουρκ. Θα εμπιστευτούμε την ελληνική ομάδα και θα ποντάρουμε στη νίκη της με πέντε ή περισσότερους πόντους διαφορά. Αντίθετα, στο «διπλό» θα ποντάρουμε στο ματς της Στρασμπούρ μέσα στην έδρα της Νεπτούνας, καθώς το σύνολο του Βενσάν Κολέ είναι σαφώς πιο ισχυρό. Η πρώτη τριάδα θα κλείσει με το «διπλό» της Λούντβιχσμπουργκ μέσα στο γήπεδο της Όλντενμπουργκ, στον γερμανικό «εμφύλιο».

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σε άλλο παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους, η Μπαϊρόιτ θα υποδεχτεί την Μπεσίκτας. Κι εδώ θα πάμε με τους φιλοξενούμενους. Σημαντικό ματς και στα προάστια του Παρισιού, εκεί όπου η Ναντέρ θα υποδεχτεί την Μπανβίτ. Οι Τούρκοι έχουν πλεονέκτημα 4,5 πόντων και το «διπλό» έχει τον πρώτο λόγο. Στον ισπανικό «εμφύλιο» μεταξύ της Μούρθια και της Τενερίφης θα στηρίξουμε την κάτοχο του τίτλου η οποία έχει στον πάγκο της τον Φώτη Κατσικάρη.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, σε αναμέτρηση για το γαλλικό πρωτάθλημα, η Μπουλαζάκ θα παίξει με την Παρί. Θα επιλέξουμε τη νίκη των πρωτευουσιάνων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

ΑΕΚ (-5,5) - Νίμπουρκ    1      1,85

Νεπτούνας - Στρασμπούρ (-5,5)     2    1,85

Όλντενμπουργκ - Λούντβιχσμπουργκ (-1,5)    2     1,85

Τριάδα

Μπαϊρόιτ - Μπεσίκτας (-1,5)    2     1,87

Ναντέρ - Μπάνβιτ (+4,5)   2    1,88

Μούρθια - Τενερίφη (+2,5)   2    1,83

Μονό

Μπουλαζάκ - Παρί   2     1,93

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ